DELL EMC E20-393 Test Questions(Q1-Q17)

DELL EMC E20-393 Test Questions:

E20-393 Unity Solutions Specialist Exam for Implementation Engineers

1.Which Unity feature provides a high bandwidth connection for large file transfers, enables proactive Service Request generation and usage license reporting, and operates on a 24×7 basis?
A. EMC Service Center
B. Software Licensing Central
C. Unisphere Central
D. EMC Secure Remote Services
Answer: D

2.How is encryption set for a Unity storage system?
A. Clicking the “Mode” checkbox on the Manage Encryption page
B. Selecting “Status’ on the Manage Encryption page
C. Automatically set at the factory
D. First time the license is applied
Answer: D

3.When defining which resources on the destination system the replicated item will use for an asynchronous session, which settings must be provided?
A. Replication Mode, RPO, and Replicate To
B. Name, Pool, and Storage Processor
C. Ethernet Port, Subnet/Prefix Length, and Gateway
D. Management IP Address, User Name, and Password
Answer: A

4.When the LUN Snapshot Attach to Host operation is performed, what does theUnity system optionally do before beginning the attach process?
A. Creates a snapshot of the LUN
B. Detaches the host from the snapshots of any other LUN
C. Creates a copy of the snapshot
D. Deletes all other existing snapshots of the LUN
Answer: C

5.On which systems is Quality of Service available?
A. Physical Unity systems only
B. UnityVSA systems only
C. Physical Unity and UnityVSA systems
D. All Flash Unity systems only
Answer: D

6.A system administrator is browsing their local management station for a Unity license file. Which file extension is used for Unity license files?
A. .lic
B. .rsa
C. .ulf
D. .cer
Answer: C

7.A Unity system LUN has a daily snapshot schedule with a Retention Policy of seven days. A hardware failure results in a double fault of theLUN. Which snapshot behavior will be experienced?
A. All of the snapshots will be unavailable to restore data from
B. Data restoration is available from the oldest snapshot, all others are unavailable
C. All of the snapshots will be available torestore data from
D. Data restoration is available from the newest snapshot, all others are unavailable
Answer: D

8.In UnityVSA, what is the maximum storage capacity offered by the WOLslicense?
A. 4TB
B. 10TB
C. 25TB
D. 50TB
Answer: D

9.When a storage resource has a snapshot taken of it, where are writes to the storage resource written?
A. New space allocated from the storage resource parent pool
B. New space allocated in 256 MB stripes from FAST Cache
C. Existing space of the storage resource
D. Existing space from the Reserves LUN Pool
Answer: C

10.A system administrator has installed the Units’ Connection Unity on a Microsoft Windows host The Windows host is connected to the same physical subnet as a newly installed Unity storage system When the utility is run, it does notdiscover any Unity storage systems.
What should be checked on the host that may be preventing the utility from discovering any Unity storage systems’?
A. Java SE version
B. Ethernet adapter flow control
C. Network Access Filter Driver
D. Hostfirewall services
Answer: B

11.A storage administrator is implementing FAST Cache on a Unity 500 storage array andcan select from a mix of SSD drives. Which drive types can be configured to meet the administrator’s requirements?
A. 200 GB and 400 GB
B. 400GB and 1.6 TB
C. 1.6 TB and 3.2 TB
D. 3.2 TB and 800 GB
Answer: D

12.How long will a Copy Back operationlake when a hot spare is invoked?
A. pro-Active hot spare does not use a Copy Back operation
B. Copy Back time depends on the RAID type
C. Copy Back time depends on the disk capacity
D. Copy Back time depends on the disk type
Answer: B

13.A system administrator experienced a power failure in their environment. To which device willcache de-stage?
A. M.2 SSD on each Storage Processor
B. First four disks in the Disk Processor Enclosure
C. Cache does not need to de-stage as it is now non-volatile
D. Backup Battery Unit will keep the data alive in cache
Answer: D

14.A service provider is installing a Unity storage system for an end-user. The end-user is concerned about network security and will not allow the service provider access to the network.
How can the service provider set a static IP address for the Unity storage system management interface?
A. Use the embedded InitCLI tool
B. Connect directly to the service ports and configure the networking through UEMCLI
C. Use an IPMI serial over LAN connection
D. Use the Connection Utility to create a configuration file
Answer: C

15.What describes multiple LUN snapshots?
A. Captures multiple point-in-time data states. Snapshot data state is marked “unmodified” from its source when attached. Snapshot tree supports multiple simultaneous attaches
B. Captures multiple point-in-time data states. Snapshot data state is marked “unmodified” from its source when attached. Snapshot tree supports only one attach at a time
C. Captures multiple point-in-time data states. Snapshot data state is marked “modified” from its source when attached. Snapshot tree supports multiple simultaneous attaches.
D. Captures multiple point-in-time data sates. Snapshot data state is marked “modified” from its source when attached Snapshot tree supports only one attach at a time
Answer: C

16.A storage administrator wants to add as asynchronous replication session to a pair of Unitysystems with an existing synchronous replication session that is operating correctly Which configuration steps are needed?
A. Create Replication interfaces on both systems. Modify the Replication Connection Mode. Run a Replication Connection Verify andUpdate operation
B. Create Replication Interfaces on the source system Modify the Mode for Replication Connection Perform a manual Sync operation on the Asynchronous session
C. Create Replication Interfaces on destination system Establish FC connectivity using the Synchronous FC Ports of each system Perform a manual Sync operation on the Asynchronous session.
D. Create Replication Interfaces on both systems Establish FC connectivity using the Synchronous FC Ports of each system Run a Verify and Updateoperation for the Replication Connection
Answer: C

17.DRAG DROP
What is the correct sequence of steps taken by the storage array when an AC power failure is detected?

Answer:

E20-393 Test Questions(Q52-Q69): http://www.e20-322.com/2018/05/01/dell-emc-e20-393-test-questionsq52-q69/

 

Leave a Reply